Download algemene voorwaarden

Voorwaarden

Door het doen van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. U kunt bestellen via onze webwinkel. Artikelen die u heeft besteld bent u verplicht af te nemen en te betalen. Refresh Lingerie behoudt zich het recht voor de algemene verkoopvoorwaarden te wijzigen. Alle artikelen blijven in eigendom van Refresh Lingerie tot volledige betaling heeft plaatsgevonden. Alleen correct ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Refresh Lingerie heeft het recht om in geval van twijfel over de juistheid van de door de klant verstrekte gegevens de bestelling niet in behandeling te nemen.
Levering van de artikelen vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle rechten van deze site zijn voorbehouden aan:

Refresh Lingerie
Rivierensingel 160
5704 KC Helmond
 

Artikel 1 Prijzen

Alle prijzen zijn in euro`s weergeven incl. BTW en excl. verzendkosten.

Artikel 2 Bezorging en bezorgkosten.

Uw kunt uw bestelling bij Refresh Lingerie op drie manieren ontvangen.
Dit gaat op de volgende manieren:

  • Brievenbuspost ( € 3,95 met track en trace )
  • Pakketpost ( €6,95 met track en trace )
  • Rembours ( € 18,35 )
  • Afhalen ( optie )

Bij bestellingen vanaf € 25,- betaalt u geen verzendkosten!

Artikel 3 Levering

Vanaf het moment dat de bestelling betaald is duurt het in de regel max. 10 werkdagen voordat u uw bestelling in huis heeft. Refresh Lingerie streeft erna uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te laten bezorgen.
Wanneer een artikel niet voorradig is krijgt u hierover bericht. Indien de leveringstermijn langer bedraagt dan 3 weken heeft de klant het recht om de bestelling te annuleren.

Artikel 4 Betaling

De betaling kan op 3 manieren geschieden en dient vooraf te worden gedaan:

1. Bestellingen kunt u eenvoudig betalen middels een bankoverschrijving ( vooraf betaling ) naar Rabo Bank rekeningnummer
NL91 RABO 0108 4327 77  t.n.v. Refresh Lingerie o.v.v. bestelnummer.

2. U kunt gebruik maken van i-deal wat als bankoverschrijving wordt beschouwd.

3. Bestellingen kunnen onder rembours worden verstuurd. U kunt het verschuldigde bedrag dan direct aan de postbode betalen.

Artikel 5 Garantie, ruilen/ retourneren, aansprakelijkheid.

Refresh Lingerie zal uw bestellingen met grootse zorg en nauwkeurigheid uitvoeren. Mocht er onverhoopt toch problemen zijn met uw bestelling, dan gelden de volgende bepalingen:

Artikelen die beschadigd zijn kunt u in overleg aan ons retourneren. U dient eventuele beschadigingen aan onze producten echter binnen 24 uur na ontvangst aan ons te melden via e-mail. Hierna vervalt automatisch het recht op retourneren. U kunt uw artikel retourneren via het postkantoor. Refresh Lingerie zal u een nieuw product leveren. De verzendkosten voor beshadigd producten naar Refresh Lingerie is dan voor onze rekening, u ontvangt een tegoed bon voor de verzendkosten voor een volgende bestelling bij Refresh Lingerie.

Refresh Lingerie kan helaas geen garantie geven op beschadigingen van onze producten na de termijn van 24 uur.

Ruilen /Retourneren.

U heeft het recht om artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren.
Gelieve binnen 48 uur na ontvangst per e-mail kenbaar te maken welk artikel u wilt ruilen o.v.v.
bestelnummer en omschrijving van het artikel. Het artikel dient binnen 14 dagen ongedragen, onbeschadigd en graag in originele verpakking op een deugdelijke manier verpakt en voldoende gefrankeerd aan ons te worden geretouneerd.
U kunt uw retournering kenbaar maken aan Refresh Lingerie op het volgende e-mailadres:
info@refreshlingerie.nl  Onderwerp: Retournering

Aansprakelijkheid.

Refresh Lingerie is niet aansprakelijk voor verlies of schade ontstaan tijdens transport. Refresh Lingerie verplicht zich hierbij tot het deugdelijk verpakken van goederen opdat de kans op schade tot nihil wordt beperkt.

Artikel 6 Prijswijzigingen.

Refresh Lingerie is gerechtigd prijzen tussentijds aan te passen. Echter, in het geval van prijsverhoging zullen de op dat moment overeengekomen prijzen worden gehanteerd op alle openstaande bestellingen. De artikelen zullen dus tegen de overeengekomen prijs worden gefactureerd.

Artikel 7 Bestellingen.

Gezien het feit sommige banken bij het overboeken van een bedrag een aantal dagen in acht nemen, zal Refresh Lingerie uw order voor een periode van 5 dagen vasthouden. U krijgt t.z.t. van ons een herinneringsmail dat wij uw betaling nog niet hebben ontvangen. Wij zullen contact met u opnemen om de betalingsmogelijkheden nog eens met u door te nemen. Bestelde artikelen bent u verplicht af te nemen. Mocht het zo zijn dat u niet reageert op de email of het telefoontje van Refresh Lingerie dan zullen wij de order verwijderen uit ons systeem en € 5,-  administratiekosten bij u in rekening brengen.

Artikel 7a Annulering van uw geplaatste bestelling.

Vanaf de datum waarop u uw order heeft geplaatst, kunt u uw order binnen 24 uur annuleren. Orders dienen schriftelijk (e-mail ) te worden geannuleerd en wel naar hetvolgende adres: info@refreshlingerie.nl

Artikel 8 Wijziging algemene voorwaarden.

Van toepassing is steeds de laatste versie c.q. de versie die gold ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst.

Artikel 9 Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

Artikel 10 Privacy beleid.

Dit privacybeleid is van toepassing op elk bezoek aan onze website, elke transactie en elke overeenkomst. Uw persoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan van de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie en zullen niet worden verstrekt aan derden.

Privacy en Internet.

Uw gegevens die opgenomen worden bij een bestelling zullen worden gebruikt voor het verwerken van die bestelling en voor het verstrekken van informatie aan u door Refresh Lingerie. Refresh Lingerie gebruikt uw emaildres voor het doel waarvoor u het verstrekt heeft en zal uitsluitend intern gebruikt worden.